Drejtorët komunalë raportojnë rreth planifikimit të Buxhetit 2021-2023

0
58

Në mbledhjen që u mbajt sot në Shtepinë e Bardhë, drejtorët komunalë raportuan rreth planifikimit të Buxhetit 2021-2023 dhe kërkesave që deri tani janë paraqitur nga qytetarët, thuhet në njoftimin e Komunës së Prizrenit transmeton 04 Online.

“Në mbledhje gjithashtu u diskutuan edhe zhvillimet në projektet kapitale të këtij viti.

Me këtë rast Komuna e Prizrenit njofton të gjithë qytetarët që vazhdon thirrja për pranim të kërkesave dhe sugjerimeve për projektet kapitale që do të realizohen në vitin 2021!

Për informacionet për mënyrën e paraqitjes së kërkesave klikoni në: https://bit.ly/2FyoSgF“, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply