Dështon sërish Projektligji për Vlerat e Luftës së UÇK-së

0
31

Përsëri ka dështuar votimi për Projektligjin për Vlerat e Luftës së UÇK-së.

Kjo erdhi në mungesë të kuorumit, shkruan Gazeta Infokus.

Në votim nuk morën pjesë LDK dhe Vetëvendosje.

Në votim pjesë morën veç 40 deputet, e që pika në fjalë dotë hidhet sërish në votim në seancën e radhës.

Leave a Reply