Daut Haradinaj me tubim madhështor me të rinjtë e Aleancës, salla e stërmbushur

0
30

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së dhe kandidati për deputet, Daut Haradinaj, po mban një tubim me të rinjtë e AAK-së.

Ajo që po bën përshtypje për momentin është salla e stërmbushur.

AAK duket se ka një përkrahje masive nga të rinjtë dhe këtë më së miri e tregojnë pamjet në foto.

Leave a Reply