Covid-19 shkaktoi dëme ne bizneset e Malishevës (VIDEO)

0
74

Pandemia Covid-19 ka shkaktuar shumë probleme në ekonominë e Malishevës.

Gastronomia, Ndërtimtaria dhe bizneset e vogla janë në gjendje më të rendë. Komuna po angazhohet në lehtësimin e masave duke hequr taksat komunale dhe verifikimin e dëmeve të shkaktuara./21Media

Leave a Reply