Biblioteka e Prizrenit hap konkurs letrar për nderë të 17 shkurtit

0
46

Biblioteka e Prizrenit ka hapur konkurs letrar për nderë të 17 shkurtit, ditës kur është shpallur pavarësia e Kosovës.

Siç thuhet në njoftimin e bibliotekës, të interesuarit mund të aplikojnë me prozë dhe poezi, ndërsa për fituesit pritet të ketë edhe shpërblime.

Njoftimi i plotë

KONKURSI LETRAR
PËR NDERË TË 17 SHKURTIT – PAVARËSISË SË KOSOVËS, BIBLIOTEKA E PRIZRENIT SHPALL KONKURS LETRAR.
TË GJITHË TË INTERESUARIT MUND TË APLIKOJNË ME PROZË DHE POEZI.
PUNIMET MUND TË DËRGOHEN EDHE PËRMES EMAIL: biblioteka_pz@hotmail.com
AFATI I DORËZIMIT TË PUNIMEVE ËSHTË NGA DATA 08. 02. 2021 DERI ME 15. 02. 2021.
PUNIMET MË TË MIRA DO TË SHPËRBLEHEN DHE BOTOHEN.
PRESIM PUNIMET TUAJA!

Linku për aplikim
https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLScKIMwZ6VY9HBCdU8cf2tTRaQCadPB4O-QDW6ZBJ19WP-8ZPQ/viewform

Leave a Reply