Bëhet dorëzim pranimi i detyrës nga Avokati i Popullit

0
78
Institucioni i Avokatit të Popullit njofton se sot do të bëhet dorëzim – pranimi i detyrës nga Avokati i deritanishëm i Popullit, Hilmi Jashari tek Avokati i ri i Popullit, Naim Qelaj.

Me këtë rast, mediat mund të marrin pamje nga kjo ngjarje ndërkaq më pas, Hilmi Jashari dhe Naim Qelaj, do t’u drejtohen gazetarëve me deklaratat e tyre.

Leave a Reply