Befason PDK, Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza futen në sallë për presidentin!

0
98

Edhe kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, dhe deputeti, Bedri Hamza, kanë hyrë në sallën e seancës së Kuvendit.

Leave a Reply