Balaj – Halimaj merr mbështetje të fuqishme nga gratë në Romajë të Hasit

0
30

Në vazhdën e takimeve me elektoratin e Nismës Socialdemokrate, kandidatja për deputete në zgjedhjet e 6 tetorit, Albulena Balaj – Halimaj, ka takuar gratë e Romajës së Hasit.

Balaj – Halimaj para të pranishmeve ka elaboruar rrugëtimin e saj në legjislaturën e fundit, ndërsa ka premtuar se nëse merr besimin për legjislaturën e ardhshme, do të punojë edhe më shumë për fuqizimin e rolit dhe pozitës së gruas në shoqëri.
“Sot bashkë me znj Berisha, znj Lirije dhe znj Arbana u mirëpritëm nga mikja ime Drita Qenaj.

Në Romajë të Hasit bashkëbiseduam me gra dhe morëm mbështetje për Nismën Socialdemokrate.

Gruaja hasjane me Nismën 122 💜
Albulena Balaj Halimaj 3″, ka shkruar në profilin e saj në ‘facebook’, Albulena Balaj – Halimaj./04 Online

Fotografia e Albulena Balaj Halimaj
Fotografia e Albulena Balaj Halimaj

Leave a Reply