Arrestohen dy burra në Prizren të dyshuar se u morën me prostitucion

0
112

Janë arrestuar dy burra në Prizren nën dyshimin se janë marrë me prostitucion.

Policia e Kosovës në raportin e saj ka njoftuar se personat janë intervistuar dhe pas procedurave në Gjykatë për Kundërvajtje janë liruar.

Leave a Reply