Arrestime në Komunën e Prizrenit

0
39

Janë arrestuar dy zyrtarë të Komunës  së Prizrenit.

Burime të KALLXO.com bëjnë të ditur se të njëjtit janë arrestuar nën dyshimet për veprën penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare.

Kallxo.com mëson se të arrestuarit janë shefi i zyrës ligjore Arben Krasniqi dhe Shqipron Krasniqi i cili është i angazhuar si përfaqësues ligjor pranë Komunës së Prizrenit.

Shqipron Krasniqi është edhe njëri ndër të akuzuarit në rastin e njohur “ Abi Çarshia “.

Leave a Reply