Aplikacionin për Android nga 04 Online mund ta gjeni në Google Play

0
88

04 Online është portal informativ me seli në Prizren – Kosovë, ku për qëllim ka të sjell shpejt, saktë dhe sigurt lajmin e vërtetë në kohë reale.

04 Online ka menduar edhe për lexuesit e vet, me qëllim që ata të informohen shpejt dhe saktë për ngjarjet në Prizren, ngjarjet në nivel vendi dhe nga kategoritë e showbizz-it, shëndetit, sportit dhe disa kategorive tjera. Krijimi i aplikacionit është një mundësi e re për secilin lexues, të cilët sigurtë do të mund të përjetojnë një eksperiencë të re të informimit.

Aplikacioni android ju mundëson çasje më të lehtë dhe më të shpejtë në portalin më alternativ në Prizren dhe jo vetëm, për tu informuar për ngjarjet e reja, këshilla, politikë, magazinë, shëndetësi dhe shumë tema të tjera.

Dizajni i aplikacionit është shumë atraktiv, i lehtë dhe i përshtatshëm që lajmet tuaja të preferuara të mund t’i lexoni kudo dhe kurdo që dëshironi. Si i tillë, aplikacioni është i dizajnuar për të qenë i përshtatshëm për të gjitha pajisjet Android, ndërsa jemi duke punuar parreshtur për ta sjellur edhe aplikacionin për pajisjet IOS.

Aplikacioni i 04 Online është krijuar me një dizajn unik dhe modern, që përshtatet për të gjitha pajisjet mobile android, dhe gjithashtu mundëson që përdoruesit të lexojnë lajmet kudo qofshin.

Ju ftojmë që ta përjetoni këtë eksperiencë./04 Online

Leave a Reply