Ankohet prindi nga Prizreni, po i parkojnë veturat në parkingun e rezervuar për persona me aftësi të kufizuar

0
186

Zënia e vendit të parkingut të siguruar për personat me aftësi të kufizuar në një qendër tregtare, e ka shtyrë një prind nga Prizreni që të bëjë një reagim publik.

Bëhet fjalë për Sefer Susurin i cili ka thënë se çdoherë kudo këto parkingje janë të zëna nga veturat e qytetarëve.

“Shembulli i keq i cili, sa vjen e rritet se perserituri!
Më duhet që herë pas here, gjatë daljes në qytet me Vajzën time Serafinën, e cila është me aftësi të kufizuara, të shkoj edhe në qendrën tregtare Galeria Shopping Mall.

 • Ka qenë një rast i vetëm, kur ne e kemi gjetur parkingun e lirë, të dedikuar për Personat me Aftesi te Kufizuara.
  Keqardhje.
  Mendoj se kjo që veprojnë këta ngasës, edhe pse në këtë qendër ka shumë parkingje, është injorancë e llojit të vet atyre injoranteve.
  Me shpresë që ngasesit të vetdijesohen për aplikimin e rregullave dhe rrespektimin e shenjave te komunikacionit, ju lus te gjithe juve qe pajtoheni me mua per vetedijesim, qe ta shperndani sa me shume kete postim, me qellim qe te fillon nje kampanje vetedijesimi per te gjithe ngasesit e papergjegjshem!”, ka thënë Susuri./

Zënia e vendit të parkingur të siguruar për personat me aftësi të kufizuar në një qendër tregtare, e ka shtyrë një prind nga Prizreni që të bëjë një reagim publik.

Bëhet fjalë për Sefer Susurin i cili ka thënë se çdoherë kudo këto parkingje janë të zëna nga veturat e qytetarëve.

“Shembulli i keq i cili, sa vjen e rritet se perserituri!
Më duhet që herë pas here, gjatë daljes në qytet me Vajzën time Serafinën, e cila është me aftësi të kufizuara, të shkoj edhe në qendrën tregtare Galeria Shopping Mall.

 • Ka qenë një rast i vetëm, kur ne e kemi gjetur parkingun e lirë, të dedikuar për Personat me Aftesi te Kufizuara.
  Keqardhje.
  Mendoj se kjo që veprojnë këta ngasës, edhe pse në këtë qendër ka shumë parkingje, është injorancë e llojit të vet atyre injoranteve.
  Me shpresë që ngasesit të vetdijesohen për aplikimin e rregullave dhe rrespektimin e shenjave te komunikacionit, ju lus te gjithe juve qe pajtoheni me mua per vetedijesim, qe ta shperndani sa me shume kete postim, me qellim qe te fillon nje kampanje vetedijesimi per te gjithe ngasesit e papergjegjshem!”, ka thënë Susuri./04 Online

Leave a Reply