Alush Shala zgjidhet kryetar i nëndegës së AAK-së “11 Marsi” në Prizren

0
78

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dega në Prizren sot ka mbajtur kuvendin zgjedhor në nëndegën ’11 Marsi’.

Kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Alush Shala, thuhet në njoftimin e AAK-së.

“Sot në prani të kryetarit të degës z.Lulzim Kabashit dhe strukturave të tjera udhëheqëse të degës, duke i respektuar masat anti-Covid19 u mbajtë kuvendi zgjedhor(jo i zakonshëm) i nëndegës 11 Marsi.
Nga ky takim u zgjodh edhe kryetari z.Alush Shala.
Njëherit u prezentuan edhe kandidatët për deputet nga e lista e AAK-së, Prizren.
Bajram Kastrati 36
Besnik Krasniqi 42
Luljete Berisha 48
Shqipe Kastrati 70
Rifat Sylejmani 86
Të gjithë delegatët i falenderojmë për pjesëmarrje.
Na priftë e mbara të gjithëve!”, thuhet në njoftim./04 Online

Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz dhe E brendshme
Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, njerëz të ulur
Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, njerëz që qëndrojnë, njerëz të ulur dhe E brendshme

Leave a Reply