Agim Veliu merr pjesë në seancën për votimin e presidentit

0
84

Deputeti i LDK’së, Agim Veliu, është parë në hollin e Kuvendit duke u futur në sallë ku edhe do të votohet presidenti i shtetit.

Aktualisht në Kuvend kanë hy deputetët e LDK’së dhe Vetëvendosjes, shkruan Gazeta Express.

Aktualisht në Kuvend kanë hy deputetët e LDK’së dhe Vetëvendosjes, shkruan Gazeta Express.

Për zgjedhjen e presidentit nevojiten kuorumi prej 80 deputetëve në sallë, e pastaj mund të zgjedhet edhe me shumicën e thjeshtë prej 61 votave në raundin e tretë.

Leave a Reply