769 gjoba për qytetarët që nuk i respektuan masat ndaj COVID-19

0
43

Vetëm për një ditë, Policia e Kosovës ka shqiptuar 769 gjoba për qytetarët që nuk i kanë respektuar masat e Qeverisë për Covid 19.


Kështu njoftoi Policia e Kosovës.Bartja e maskës dhe ruajtja e distancës fizike prej 2 metrash është obligative me vendim të Qeverisë së Kosovës.

Leave a Reply