18 lindje për 24 orë në Prizren, 9 meshkuj e 9 femra

0
39
Foto: Ilustrim

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 18 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur nëntë meshkuj dhe nëntë femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 29.06.2020 vijon:
Lindje 18
S.c 5
Mashkuj 9
Femra 9

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply