12 lindje për 24 orë në Prizren, 8 meshkuj e 4 femra

0
34

Në Spitalin e Prizrenit gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 12 lindje.

Siç ka njoftuar Udhëheqësja e Maternitetit, Teuta Gurgushka në Spitalin e Prizrenit kanë lindur tetë meshkuj dhe katër femra.

“Raporti i lindjeve ne Maternitetin e Spitalit Rajonal te Prizrenit per daten 02.07.2020:

Lindje 12
S.c 3
Mashkull 8
Femra 4

Teuta Gurgushka
Udheheqese ne Maternitet”, thuhet në njoftim./04 Online

Leave a Reply