104 raste aktive me koronavirus në Prizren

0
49

Drejtori i Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Prizren, Fadil Kryeziu ka folur për gjendjen me Covid-19 në këtë regjion.

Ai tha se në Prizren janë rreth 100 raste aktive në komunën e Prizrenit.

“Sa i përket gjendjes me Covid-19 në komunën e Prizrenit dhe në regjion, mund të them se vetëm në 7 ditët e fundit kemi ekzaminuar mbi 150 persona dhe në këtë kuptim kemi identifiku rastet pozitive. Në këtë trevë numri më i madh i rasteve me Covid-19 janë identifikuar në komunën e Prizrenit, kemi raste në komunën e Suharekës dhe më pak raste në Malishevë dhe Mamushë”, tha Kryeziu për RTV Dukagjinin.

“Në Prizren janë rreth 100 persona aktiv me virus,  21 në Suharekë dhe në Malishevë 4 sikurse edhe në Mamushë”, shtoi ai.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik njoftoi sonte edhe për 4 raste të reja me koronavirus në Prizren.

Leave a Reply