100 aktivistë nga Shqipëria dhe Kosova, realizojnë aksionin e pastrimin të liqenit të Fierzës në Kukës

0
70

Grupi “Ta pastrojmë Fierzën” ditë më parë kishte marre një nismë që me datë 18 prill 2021 të ketë një aksion në pastrimin e liqenit në qytetin e Kukësit.

Gjatë ditë së djeshme, 100 aktivistë vullnetar nga Shqipëria dhe Kosova, e kanë bërë pastrimin e këtij Liqenit të Fierzës duke grumbulluar rreth 700 thasë me mbeturina kryesishtë shishe plastike, raporton TvPz.

Ky është njoftimi i plotë :

Sot ne aktivitetin mbarkombetar per Pastrimin e Liqenit te Fierzes, aktivitet Vullnetar dhe pa ngjyrime Politike .Aktiviteti i dyte me karakter mbarkombetar, pas Aktivitetit ta Pastrojme Liqenin e Komanit. Ngjarje e cila ka nxite dhe iniciu aktivitete te tjera ne Kosove dhe Shqiperi.
Organizatorët për këtë Aktivitet ishin Alben Guide Kola Besmir Rata Aranit Mula Donald Dervishi
Në këtë aksio pastrimi në Kukës morën prjese rreth 100 aktivistë ,natyrdashës ng Ferizaj ,Peja Tirana Gjakova Gjilani Prishtina dhe u grumbulluan rreth 700 thasë me mbeturina kryesit shishe plastike

Sot Liqeni i Fierzës eshte me i paster, sot ndergjegjesimi i popullit eshte me i madhe.
Bashkimi Kosove Shqiperi nuk ndodhe ndryshe vetem se ne kete menyre.

Leave a Reply