Labinot Tahiri ndan 10 mijë euro për shqiptarët e Tuzit dhe Ulqinit

0
347

Ish deputeti Labinot Tahiri ka njoftuar se nesër do të ndajnë mjete financiare në vlerë prej 10 mijë euro për shqiptarët e Tuzit dhe të Ulqinit.

“Nesër, do të ndajmë vlerën 10.000 € për shqiptarët e TUZIT DHE TË ULQINIT tonë ku me dashuri e punë na ka mbajtur nder këto vite. Pra 5000 € për TUZIN dhe 5000€ për ULQININ!”, ka shkruar Tahiri.

Leave a Reply