Ky është vendi më i lumtur për Adelina Ismailin

0
26

Adelina Ismaili, që dikur iu përkushtua kokë e këmbë karrierës dhe muzikës, tani është më pak aktive.

Ka vite që atë e kemi më afër familjes së saj, duke iu përkushtuar vetëm bashkëshortit dhe djalit të saj.

Foleja që ka krijuar pranë tyre e ka bërë shumë të lumtur, dhe herë e shohim pranë djalit e herë pranë bashkëshortit.

Me këtë të fundit më shumë, teksa edhe nuk i kursen asnjëherë ndjenjat dhe dashurinë që ka për të.

Përderisa është kështu, mund të themi se edhe në këtë fotografi të fundit që postoi sot nuk mundi të përmbahej, ku lumturinë pranë të shoqit e shprehu me një fjalë, duke thënë se prezenca pranë tij është “Vend i lumtur”, shkruan Kosovarja/

Leave a Reply