Ky është orari i ri i lëvizjes nga sot deri me 26 prill, ja kur mund të dilni!

0
373

Ministria e Shëndetësisë e ka publikuar dje orarin e ri të lëvizjes 90 minutëshe të qytetarëve.

Ky orar ka filluar së zbatuari nga sot dhe do të vazhdojë për tre ditët e ardhshme.

Vendimi për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve në 90 minuta u mor nga Ministria e Shëndetësisë më 14 prill, si masë preventive për parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së koroanvirusit.

Sipas këtij vendimi të MSH-së, gjoba për persona fizikë nëse e shkelin këtë vendim është prej 1,000 deri në 2,000 euro dhe prej 3,000 deri në 8,000 euro për personat juridikë.Kujtojmë që deri tani në Kosovë janë konfirmuar 669 raste pozitive me koronavirus, 159 prej të cilëve janë shëruar dhe 19 të tjerë kanë ndërruar jetë.

Fotografia e 04 Online

Leave a Reply