Ky është orari i qarkullimit për sot dhe dy ditët e ardhshme

0
428

Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar për orarin e ri të qarkullimit për sot dhe dy ditët e ardhshme, me qëllim të parandalimit të përhapjes së COVID-19.

Njëjtë si në orarin e kaluar, për të ditur orarin tuaj, duhet ta shihni shifrën e parafundit në letërnjoftimin tuaj.

Ndryshe, nga data 15 prill 2020 së paku deri më 3 maj 2020, do të ketë të drejtë të lëvizjes vetëm për 90 minuta gjatë orarit të përcaktuar në bazë të numrit të parafundit të numrit personal.

Kushdo që nuk i respekton këto masa, mund të dënohet me gjobë prej 1 mijë deri në 8 mijë euro.

“Mosrespektimi i masave të përcaktuara në këtë vendim konsiderohet, sipas ligjit, si kundërvajtje administrative dhe dënohet me gjobë prej 1,000 Euro deri në 2.000 Euro gjobë për personat fizikë dhe prej 3,000 Euro deri në 8.000 Euro për personat juridikë, ndërsa personi përgjegjës i personit juridik dënohet prej 500 Euro gjobë deri me 1,500 Euro”, thuhet në njoftimin e Qeverisë.

Orari i qarkullimit për sot dhe dy ditët e ardhshme

Leave a Reply