Kurti emëron Rifat Latifin, ministër të Shëndetësisë

0
245

Kryeministri Albin Kurti ka emëruar doktor Rifat Latifin ministër të ri të Shëndetësisë.

“Unë si kryeministër posa ka nënshkruar vendimin për ministrin e ri të Shëndetësisë. Ministri i ri i Shëndetësisë do të jetë doktor Rifat Latifi”, ka thënë Kurti  në një konferencë për media.

Kurti shtoi se doktor Latifi erdhi pardje nga Nju Jorku në Prishtinë.

“Doktor Rifat Latifi ka lindur në Klloderncië të Skenderajt, ka studiuar për mjekësi në Universitetin e Prishtinës dhe ka kryer dy specializime për kirurgji të përgjithshme dhe traumatologji dhe reaminacion në SHBA. Përvoja e tij akademike dhe profesionale përshinë qendra spitalore dhe universitete me emër në disa shtete federale në SHBA. Doktor Latifi aktualisht punon si profesor i departamentit të kirurgjisë në kolegjin e Nju Jorkut…”, tha Kurti.

Ai në fund i uroj mirëseardhje dhe e uroj për detyrën e re. /Telegrafi

Leave a Reply