Zemërthyese: Djali i varfër fotografohet në rrugë duke qarë pasi i vodhën pemët që kishte dalë për t’i shitur

0
133

Një djalë i varfër nga Bosnja dhe Hercegovina u fotografua i ulur vetëm duke qarë në një anë të rrugës pasi një grup djemsh më të vjetër i vodhën manaferrat të cilat ai kishte dalë për t’i shitur.

Mediat atje raportojnë se babai i fëmijës është i papunë, ndërsa nëna është vazhdimisht tek mjeku, sepse është e sëmurë.

Po ashtu raportohet se djali po mbledh para çdo verë duke shitur manaferra në mënyrë që të sigurojë paratë për të shkuar në shkollë.

Lajmi mori vëmendje të madhe tek mediat rajonale derisa qindra njerëz u solidarizuan me djaloshin e vogël.

Kosova sot

Leave a Reply