Pompa që shpëton jetë njerëzish

0
36

Një studim demonstron sigurinë dhe përfitimet që mund të arrihen nga një pompë e vogël zemre.

Fillimisht studimi është zhvilluar në Gjermani dhe është pagëzuar si “Zemra e Berlinit”.

Rreth 17 institucione të ndryshme të Amerikës Veriore dhe Evropës janë përfshirë në këtë studim, i cili është udhëhequr nga mjekët në Hjuston, nga Baylor College of Medicine dhe Texas Children’s Hospital.

Një numër fëmijësh janë shpëtuar nga kjo pompë, që kur ka nisur testimi, në vitin 2007.

Leave a Reply