Nuk ngjajnë me njëra-tjetrën! Njihuni me motrën e presidentes Osmani

0
123

I pamë të gjithë, dy vajzat, bashkëshortin, nënën dhe babain e presidentes së Kosovës Vjosa Osmani.

bredhi

Por pak njerëz dinë se ajo ka një motër. Quhet Blinera Osmani.

Nuk ngjasojnë fort mes vete, por kanë diçka të përbashkët, shenjat dhe mimika.

Leave a Reply