“Nuk ka me të marrë kurrkush”, flet 26-vjeçarja e cila paragjykohet pasi jeton me katër mace

0
135

Profesionin e mësimdhënies e ushtron tash e 2 vjet. Por, Jeta Selimi nga Peja jashtë jetës profesionale, ka një lidhje të veçantë me macet dhe kjo që kur ishte e vogël. Kështu, pas lodhjes, qetësinë e gjen duke kaluar kohë bashkë me to.

Por, 26-vjecaren fakti se jeton me mace e përball me paragjykime të shumta.

Leave a Reply