Njerëzit që konsumojnë këto pije, jetojnë më gjatë

0
21

Hulumtimet kanë treguar që njerëzit që pinë më shumë qumësht të thartë dhe kos, jetojnë më gjatë.

Këto pije përmbajnë lactobacillus bulgarikus, një lloj bakteri i rëndësishëm për shëndetin e traktit të tretjes. Mikroorganizmat që përdoren për qëllime probiotike janë nga trakti tretës i njeriut dhe nuk janë as patogjenë, as toksikë.

Ato mbijetojnë kushtet që mbizotërojnë në traktin e tretjes dhe nuk i përgjigjen aciditetit të lartë të lëngut të stomakut ose acideve biliare në zorrë.

Leave a Reply