Ngjyra e dhomës ndikon në seks

0
22

Rezultatet e një hulumtimi të fundit tregojnë se çiftet që kanë dhomat të lyera me ngjyrë vjollcë kryejnë më së shumti seks.

Studimi u bë me 2.000 të rritur nga Littlewoods.com dhe konstatoi se shpeshtësia e marrëdhënieve seksuale ndryshon dhe ndikon nga ngjyra e dhomës së tyre të gjumit dhe nga lloji i shtratit.

Mënyra më e mirë për dhomën e gjumit, është zgjedhja e ngjyrave relaksuese. Çiftet që kanë të lyer muret me këtë ngjyrë ose që kanë rrobat e brendshme të kësaj ngjyrë kishin një mesatare të të bërit dashuri prej 3.5 herë në javë. Të dytët në radhë vijnë ata që ngjyrën vjollcë e kanë të zëvendësuar me të kuqe të mbyllur me 3.2 herë në javë. Ata me dhoma dhe veshje të brendshme blu bëjnë seks me një mesatare 3.1 herë në javë.

Më pak pasionante janë ato që karakterizohen nga ngjyra e zezë – 2.99; e verdhë – 2.43; portokalli – 2.36; kafe – 2.10; e bardhë – 2.02; bezhë – 1.97; dhe gri me vetëm 1.8 herë në javë.

Po ashtu, dekori iu sjellë fat. Ata që kanë çarçafë mëndafshi kanë një marrëdhënie seksuale (4,35) më të mirë se pambuku me 2,72, najloni – 2.35 dhe poliesteri – 2.33. /Telegrafi/

Leave a Reply