Mënyra se si kryqëzoni gishtat tregon se çfarë lloj personi jeni

0
11

Ekspertët e gjuhës së trupit besojnë se mënyra se si ju kryqëzoni gishtat e të dyja duarve tuaja thotë shumë për personin që jeni.

Ky përfundim bazohet në studimin e kryer nga Nobel Roger Wolcott Sperry. Hulumtimi i tij vërtetoi se truri është i ndarë në dy pjesë – e majta dhe e djathta – dhe sjellja e një personi varet nga pjesa që është më aktive.

Bright Side përpiqet të zbulojë këtë lidhje misterioze duke ju ndihmuar  të njihni më shumë veten tuaj.

  1. Gishtin e majtë mbi atë të djathtë

Leave a Reply