Mënyra më e lehtë dhe më e përsosur si ta ndani folien e aluminit

0
65

Duket se jemi duke e përdorur folien e aluminit në mënyrë të gabuar gjatë gjithë kohës!

bredhi

Nëse edhe juve ju ndodh që assesi nuk mund ta ndani një copë folie alumini në mënyrë ideale, transmeton Telegrafi.

Zgjidhja është kjo:

Një video po qarkullon në TikTok, ndërsa përdoruesja ka pasur më shumë se një milion shikime dhe më shumë se 117 mijë pëlqime kur ka treguar mënyrën e lehtë dhe të thjeshtë se si ndahet folia!

Më parë ka demonstruar metodën e zakonshme, pastaj edhe këtë më ndryshe dhe, me siguri, më të mirë.

Ajo në video e rrotullon nga prapa folien dhe kështu krijon një copë të ndarë perfekt.

Shikojeni:

Leave a Reply