Mbani lotët! ”Vetëm një fëmijë”, pas 10 vitesh lutje gruaja: Ma bëri Zoti mrekullinë!

0
141

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femijë, ende kisha shpresa.

Besoja që një dite do të bëhesha nënë.

Është e pabesueshme tani jam nënë, dhe ju them të gjithëve besoni dhe shpresoni deri në fund.

Leave a Reply