Kjo vajzë shqiptare do u lumturojë, pasi mposhti sëmundjen e keqe jep mesazhin e madh: JETA

0
105

Megi Alimuçaj rrëfen kal varin e ska litur të vuajtjeve dhe nismën ambicioze për të bërë bashkë gratë e prekura nga ka nceri i gjirit në emisionin e mëngjesit ‘Kafe Shqeto’.

I mbijetoi kancerit të gjirit me forcë dhe vullnet të hekurt, Megi Alimuça një histori frymëzuese

Me 22 mars të 2018 tre ditë para ditëlindjes së saj të 22-të Megi diagno stikohet me ka ncer në gji.

Moment që ja ndryshoi jetën rrënjësisht. Por ajo nuk u dorëzua asnjëherë dhe pse shumë e re në moshë arrriti ti mbijetojë sëmundjes së shekullit me një guxim dhe kuraje të fortë.

Lajme rreth Megi Alimuçaj. – Dosja AL

Leave a Reply