Ish-ushtari i UÇK-së që bleu gati një fshat të tërë në Stuttgart të Gjermanisë

0
313

Sot i është bërë një vizitë mërgimtarit Albert Bucolli “SGN Bau Bucolli”, i cili dha
shumë në luftë e tani po kontribuon edhe në paqe!

Në konakun e familjes Bucolli në Korntal (Münchingen) tek Albert Bucolli e vëllai
Arianit Bucollin një mikpritje bujare e traditës siç është Drenica.
Ishte bisedë frytdhënëse e bujare kur ndëgjon rrugëtimin e jetës të një ushtari të
lirisë në një afarist shumë të suksesshëm në biznes. Është nder edhe krenari të takoj
njerëz që rrezikuan edhe jetën dhe sakrifikuan shumëçka për liri, t’i ndëgjosh nga
afër rrëfimet e një djali të guximshëm në luftë por edhe në biznes, i guximshëm për
punë në ndërtime e renovime.

Ish-ushtari i UÇK-së, Albert Bucolli na tregoj se si përpos punëve ndertimore dhe
një numri të madh të punëtorëve që ka, ai dhe familja e tij kanë arritë që blejnë gati
një fshat të tërë në Stuttgart.
Ne ishim për vizitë së bashku me Bekim Prenkun pronarin e GmBH-në te zyret e
“SGN BAU BUCOLLI”, “KÖNIGS-VILEN GmbH”, Alberti është pronarë i dy
firmave të mirënjohura në rrethinën e Sttutgartit Münchingen, me punë e
ndershmëri ka arritur të ketë suksese në rajon.
Albert Bucolli ishte djalë që në vitet 98’ ishte rreshtuar krah luftëtarëve të
lirisë në Brigaden 114, Fehmi LLadrovci në Drenicë e nga kjo familje ishin
të gjithë në shërbim të lirisë së UÇK-së.

Në biznes fillon nga viti 2006 një djalë shumë bujar por i vendosur në punë
e përkushtim për t’i ngritur firmat që posedon në suksese, i vendosur në
luftë por edhe në liri ku gjithnjë me përkushtim e bujari, njerëzit e tillë na
bëjnë krenar që i kemi kudo që janë.

Bucolli dha shumë në luftë, dhe tani po kontribuon edhe në paqe!
Këta djem janë shpirti fisnik i zhvillimit të Kosovës, andaj në luftë
dëshmuan heroizëm, ndërsa në paqe po tregojn guxim në avansim të
zhvillimit të tyre personal, ku me një përkushtim të tillë duke kontribuar
dhe zhvilluar edhe vendlindjen!

Albertit dhe Mërgatës sonë të shkelqyer i urojm punë të palodhur ashtu siq
ditën t’i mbronin edhe vlerat sublime të luftës për çlirimin e Kosovës, me tri
shkronja të ARTA të UÇK-së!
Respekt të përjetshëm, Sami Fejza

Leave a Reply