Hoxha nga Mitrovica pajton çiftin e ndarë tash e 17 vite

0
158

Hoxhë Fatmir Latifaj nga Mitrovica, i njohur për pajtimet që kryen njerëzve anë e kënd Kosovës, ka kryer sot pajtimin e radhës, shkruan Mitropoli.

Sot, në ditën e Ashures, ditë e veçantë në kalendarin Islam, hoxha nga Mitrovica ka pajtuar një çift të ndarë pas plot 17 vitesh ndarje.

“Me datën 29.08.’20 në ditën e fitores së Musaut alejhisselam kundrejt Firaonit simboli i zullumit dhe tiranisë arrita t’i pajtoj&bashkoj çiftin bashkëshortorë pas 17 vitesh ndarje… Vërtet emocionet dhe lotët n’a vërshuan kur fëmijët i përqafuan prindërit e ndarë padrejtësishtë…”, ka shkruar hoxha nga Mitrovica.

Më poshtë postimi i plotë i tij:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhoxhefatmirlatifajj%2Fposts%2F3272240176154821&width=500

Leave a Reply