Historia e kësaj nëne është rrëqethëse: Në darkë qau djalin e madh, në mëngjes i jep shpirt djali i vogël

0
191

Nëse ka një gjë që është e sigurt në jetë, është se nuk duhet të menduar  se nuk do të ketë ditë të vështira dhe dhimbje.

Kështu ndryshoi jeta e Rosemary Davies. Në fillim ajo mori lajmin se djali i saj i madh, Scott kishte humbur jetën.

Roberti, djali i tij i dytë, menjëherë shkoi në shtëpinë e nënës së tij për t’i qëndruar afër. Pasi mbetën duke biseduar natën vonë, të gjithë fjetën duke shpresuar për pak pushim.

Mjer isht, ky nuk ishte rasti sepse familja u zgjua nga thirrjet d të së dashurës së Robertit, goja e së cilës ishte e mbuluar me gj a k. Përkundër përpjekjeve të shumta të njerkut të tij Paul, si dhe atyre të ndihmës mjekëve, i riu nuk mbijetoi.

Në trishtim të thellë, Rosemary, e shka të rruar plotësisht nga këto dy humbje të pazëvendësueshme, beson se jeta vazhdon. Ajo ka thene:

“Unë nuk e kuptoj që djali im ka vd ekur dhe se i dyti gjithashtu ka vdek ur. Kam vetëm një dëshirë: t’i bashkoj në v arr! Por nuk kam mundësi të heq dorë, jo kur Liam, nipi im 18 vjeç dhe Leo 6 vjeç kanë nevojë për mua. Zemra ime është thyer për momentin por shpresoj të më ndihmojnë ta mbush.

Leave a Reply