Gjenitë do ta zgjidhin për 20 sekonda: A jeni në mesin e tyre?

0
83

Enigmat janë të shkëlqyera për stërvitje, veçanërisht në mëngjes, dhe matematika është një sfidë e veçantë.

Ne ju sjellim një që vetëm disa mund ta zgjidhin për 20 sekonda.

A jeni në mesin e gjenive?

Këtu është detyra:

Cila është zgjidhja juaj?

Nëse nuk jeni të sigurt për përgjigjen tuaj ose dëshironi të kontrolloni, këtu janë zgjidhjet:Previous

Kosova sot

Leave a Reply