Fantazmë apo çfarë? Vajza përplaset papritmas në rrugë (VIDEO)

0
113

Një vajzë e re nga Meksiko ishte duke e ecur rrugës dhe duke u kujdesur për punët e saj, por pa pritur në mënyrë të çuditshme u hodh në ajër.

Çdo ditë mund të ndodhin ngjarje të çuditshme.

Duke filluar nga një person që i shpëton aksidentit pa asnjë dëmitim e deri tek personi që ndoshta ka vdekur duke zhvilluar një bisedë me familjarët e tij, kjo tregon se ju kurrë nuk mundeni të gjeni një shpjegim për atë se çka ju ndodh njerëzve, raporton “IStoryU.com”

Kjo ngjarje, duke se është marrur nga një film i frikshëm.

Vajza ishte duke ecur rrugës dhe kishte disa gjëra që ka blerë në duar.

Ashtu si të gjithë ne. Ishte mesditë dhe nuk kishte shumë njerëz përreth, ku papritur një erë e fortë (të paktën duket ashtu) e gjuan atë shumë lartë, sikur ta kishte goditur një makinë, transmenton lajmi.net.

Shikoni videon më poshtë:

Leave a Reply