Dhurata e bajramit për fëmijët tanë

0
216

Edhe këtë vit, ju njoftojmë se do të kemi dhurata për bajram, që t’i gëzojmë fëmijët tanë.

– Ky projekt është i hapur dhe mund të na bashkëngjitet çdokush që dëshiron t’i gëzojë fëmijët.

– Shpërndarja e dhuratave do të jetë në gjithë Kosovën; pa i dalluar fëmijët se çfarë minoriteti janë.

– Në pakon e dhuratës do të jenë diku 17 artikuj.

– Çmimi është vetëm 2.5€

Vërejtje: Dhuratat nuk shiten, qëllimi është t’i gëzojmë fëmijët dhe të mbulohet projekti.

Shoqata Humanitare “Porta e Mirësisë”

DHURATA ËSHTË GRATIS

Leave a Reply