Atlete me grep, Valentino sjell në treg trendin e fundit

0
97

Çdo ditë, Valentino paraqet diçka të re në botën e modës, modelet inovative, elegante dhe luksoze që tërheqin të gjithë. Në seritë Mastery Tales, ne zbulojmë përsosmërinë e përjetshme dhe kulturën e modës së lartë që përcakton elementet dhe simbolet më ikonike të Valentinos.

Kapitulli i parë i kushtohet atlete Valentino Garavani Crochet që bënë debutimin e tyre në shfaqjen Pranverë / Verë 2021.
Atletet me grep riinterpretojnë trashëgiminë e Valentinos, por me sy të rinj eksperimentalë, simbolet kryesore të shtëpisë mbeten të njëjtat, por fitojnë kuptime dhe dimensione të reja.

Është sikur udhëtimi pa mbarim përmes identitetit të Valentinos në atletet me grep është një shprehje e pastër e frymëzimit të Drejtorit Kreativ Pierpaolo Piccioli.

Artet mitike të makramesë përdoren tradicionalisht për të krijuar veshje të modës së lartë dhe për herë të parë i gjejmë duke lëvizur në pajisje për të thyer kufijtë dhe barrierat midis ditës dhe mbrëmjes si një shprehje e lirisë personale në atlete plotësisht të bëra unisex.

Atletet me grep paraqesin një pjesën e sipërme të re që krijon një sipërfaqe të sheshtë duke filluar me qafën e endur dhe më pas një shtresë të dytë të ndërthurur. Sholla lidhet me pjesën e sipërme së bashku falë vrimave të shumta në tabanin e gomës me shiritat që kalojnë për të krijuar një dizajn dinamik.

Leave a Reply