10 truke si ta bëni shtëpinë të duket me më shumë hapësirë!

0
93

Dizajni i brendshëm është një detyrë sfiduese. Një nga pjesët më interesante të saj është të bësh një dhomë të vogël më të gjerë dhe të mbushur me ajër të pastër pa ndonjë rregullim të madh.

Ne do ju tregojmë një listë të gjërave që mund të prishin edhe ambientet më të mira. Gjithashtu do të ndajmë disa truke që do t’ju ndihmojnë të përmirësoni situatën.

Vendosini perdet sa më lart

Hiqni dorë nga magnetët e frigoriferit, e bëjnë kuzhinën të duket rrëmujë

Përdorni rafte këpucësh

Mos përdorni letër muri me vija horizontale

Peshqirët përdorini në të njëjtën ngjyrë

Zgjidhni mobilie me këmbë

Përdorni kuti për gjërat

Gjithmonë mbani tapete të mëdha

Përdorni një tabelë magneti për makijazhet tuaja

Mos mbani abazhurë të varur.

Leave a Reply