Kukaj: Më 17 tetor do të konfirmohet vazhdimi i qeverisjes së Mytaher Haskukës

0
435

Të dashur qytetar të komunës së Prizrenit, ju e keni vërtetuar katër vite më parë që jeni pro ndryshimit andaj ky ndryshim duhet të vazhdoj, kështu ka deklaruar Fatlinda Kukaj, kandidate e Listës “GUXO” që garon në zgjedhjet e 17 tetorit në listën e LVV-së.

Fokusi i Kukajt do të jetë në fuqizimin e rolit dhe pozitës të grave e të rinjve në Prizren.

Postimi i plotë:

“Të dashur qytetar të komunës së Prizrenit, ju e keni vërtetuar katër vite më parë që jeni pro ndryshimit andaj ky ndryshim duhet të vazhdoj duke votuar numrin 144, duke votuar numrin 30”.

Të dashur qytetar të komunës së Prizrenit, ju e keni vërtetuar katër vite më parë që jeni pro ndryshimit andaj ky ndryshim duhet të vazhdoj, kështu ka deklaruar Fatlinda Kukaj, kandidate e Listës “GUXO” që garon në zgjedhjet e 17 tetorit në listën e LVV-së.

Fokusi i Kukajt do të jetë në fuqizimin e rolit dhe pozitës të grave dhe të rinjve në Prizren.

Postimi i plotë:

“Të dashur qytetar të komunës së Prizrenit, ju e keni vërtetuar katër vite më parë që jeni pro ndryshimit andaj ky ndryshim duhet të vazhdoj duke votuar numrin 144, duke votuar numrin 30”.

bashkëqeverisim

LËVIZJA VETËVENDOSJE! 144✅
FATLINDA KUKAJ 30✅

Leave a Reply