Kremin e fytyrës e keni aplikuar gabim gjithë këto kohë. Ja rruga e saktë

0
75

Kur aplikoni një krem, duhet të ndiqni disa rregulla të thjeshta:

  1. Para se të përdorni një krem, pastroni lëkurën tuaj edhe nëse nuk ka kozmetikë në të. Kushtojini vëmendje të veçantë zonës rreth syve dhe mos e fshini me sfungjer. Vetëm pas kësaj, mund të përdorni një krem.
  2. Vendoseni kremin me kujdes, duke ndjekur linjat e masazhit, pa e shtyrë lëkurën. Kjo e dëmton lëkurën duke i hequr elasticitetin.
  3. Kur përdorni një krem, ju duhet të shmangni zonën e e sipërme tek qepallat. Përjashtim bëjnë produktet që thonë se ato janë të sigurta për sytë.
  4. Për më shumë shikoni edhe me kujdes figurën e cila ju tregon rrugën e saktë të aplikimit dhe masazhimit të kremit, transmeton shije.al përcjell 04 Online.

Leave a Reply