Krejt motrat Mustafa shfaqen sërish bashkë me nënën e tyre në një vend shumë interesant!

0
55

Janë plotë tetë motra, dhe që të gjitha këndojnë shkruan “InfoKosova” përcjell 04 Online.

Motrat Mustafa të cilat patën një mosmarrëveshje dhe prishën raportet me Shyhrete Behlulin shkaku i një ideje të një kënge për nënën, duket se tash po bëjnë sërish këngë me nënë e tyre.

Ato i shohim sot tek sa kanë postuar një foto ku që të gjitha janë në studio muzikore me nënën e tyre.

Ndërsa fotografisë ia kishin lënë një zemër, duke mos thënë asgjë tjetër.

Të jetë kjo foto nga arhiva, apo ndoshta sërish po vijnë me këngë për nënën e tyre?!

Leave a Reply