Kreativitet në kohë pandemie: Me kashtë ‘digjet’ koronavirusi (VIDEO)

0
556

Në kohën e karantinës dhe bllokadës së qyteteve artistët nuk po e ndalin punën. Ata po krijojnë pikërisht me këtë temë.

Bekim Hyseni bashkë me disa të tjerë kanë bërë një video sensibilizuese me hirrje që të qëndrohet në shtëpi në mënyrë që të ruhen jetët, njofton Klan Kosova.

Ata përmes kashtës kanë bërë simbolin e koronavirusit e më pas e kanë djegur.

Leave a Reply