Krasniqi në Prizren: Qeverisja e re do të jetë në shërbim të secilit që ia do të mirën qytetit

0
239

Memli Krasniqi ka qëndruar për vizitë në Prizren. Bashkë me kandidatin Shaqir Totaj kanë qenë në njërën prej lagjeve kryesore të qytetit, Ortakoll.

Nga atje, Krasniqi tha se qeverisja e re me në krye Totajn, do të jetë në shërbim të secilit që ia do të mirën qytetit.
“Mobilizim i jashtëzakonshëm për jetësimin e vizionit dhe programit të Shaqir Totajt”, ka shkruar mes tjerash i pari i PDK-së.

Leave a Reply