Krasniqi – Goodman dësh,mon për dhun,imet në Kosovë në Kongresin italian

0
14

Me iniciativën e ambasadores në Itali, Alma Lama, Vasfije Krasniqi-Goodman do të dëshmojë në Kongresin dhe Senatin Italian.

Vasfije Krasniqi- Goodman do të dëshmojë para dy komisioneve për dhun,imet që kanë ndodhur në Kosovë.

Gjatë këtij Kongresi, do të jenë të pranishme edhe ish Presidentja Atifete Jahjaga dhe dy deputete.

Dëshmia do të bëhet nesër më 26 qershor.

Leave a Reply