Kosova nga sot shtohet në të gjitha platformat e kompanisë Apple

0
395

Kosova nga sot shtohet në të gjitha platformat e kompanisë Apple, përfshirë Apple Store, Apple Music dhe iCloud, e gjithë kjo duke iu falënderuar Betim Deva i cili punon në Apple për shumë vite.

Kështu ka shkruar në facebook, ish-ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, i cili theksuar se para pak kohe, Betimi gjithashtu ka shtuar në sistemin operativ iOS dhe tashmë në iPadOS, tastierën në gjuhën shqipe që bënë shumë më të lehtë të shkruarit në gjuhën tonë.

Leave a Reply