Kosnett: Kosova duhet të jetë krenare me progresin e arritur

0
11

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philipp Kosnett, ka lavdëruar punën e Policisë së Kosovës sa i përket luftës kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

Në një postim në ‘Twitter’, Kosnett ka thënë se Kosova duhet të jetë krenare me progresin e arritur.

“Kosova duhet të jetë krenar për progresin e rëndësishëm që bëri për të luftuar luftën kundër qenieve njerëzore këtë vit. Një kod penal i rishikuar, udhëzime të reja dënimi dhe përgjigje të forta nga policia bëjnë që qytetarët e Kosovës të jenë më të sigurt”, ka shkruar Kosnett.

Leave a Reply